Miljøansvar

 

Nittedal Gulvsliping tar ansvar og passer på miljøet

Gulvsliping og parkettsliping har normalt medført en del helseskadelig støv. Nittedal Gulvsliping sliper kun med maskiner som gjør støvfri gulvsliping og parkettsliping mulig. Nå bruker vi kun vannbaserte gulvlakker og miljøvennlige gulvoljer. Selv i dag (helt utrolig) brukes syreherdende gulvlakker i Norge. Disse gulvlakkene inneholder formaldehyd som er kreftfremkallende. Bruken av disse gulvlakkene er stort sett forbudt i resten av verden, og du som forbruker bør nekte bruken av disse gulvlakkene i ditt hjem. I Nittedal Gulvsliping gjør vi vårt ytterste for at våre kunder skal få de mest slitesterke og mest miljøvennlige gulvlakkene og gulvoljene på markedet og samarbeider derfor med flere leverandører i Europa som tar dette alvorlig.
 

BonaNaturaleteaser2Når du tar kontakt med Nittedal Gulvsliping vil jeg anslå en pris på tlf eller epost, hvis du da syns dette høres interresant ut kan jeg komme på en befaring og foreta en vurdering av gulvet. Jeg vil da se på tilstanden som gulvet har idag og evt skader og sammen med kunden komme fram til hva slags etterbehandling som vil passe best  for gulvet og kunden.

Løse lammeleller på parketten etter vannskader lar seg reparere det er bare og bytte ut lammellene og lime nye ned igjen, dette har Nittedal Gulvsliping på lager til de fleste treslag. Det man skal være obs på er at ved flere løse lammeller rundt omkring på parketten uten at det er tegn til vannskader så tyder dette på dårlig kvalitet på parketten og det er kankje lurt å heller kjøpe ny parkett istedenfor parkettsliping.

Vanlig lammell parkett som er noen år gammel har en tendens til å få vaskemerker i skjøtene dette er det ikke sikkert man alltid får bort, og hvis man skal ha gulvet lyst vil dette synes etter lakkering. Da er det kanskje greit og velge ett annet utseende på gulvet enn å ha det helt lyst.
Her har vi en eikeparkett som etter gulvsliping fortsatt har merker etter vasking med for mye vann på parketten..

eike parkett med vannskade
På befaringen har jeg også en del prøver på forskjellig etterbehandlinger liggende i bilen, når du mottar et tilbud fra meg skriflig vil jeg også sende med bilder fra tilsvarende gulv med en behandlingen som kunden kan tenke seg. Tilbudet består da av prisen litt info om hva jeg trenger for å gjøre jobben (strømkurser og varme i huset/leilighet) samt ett tilbud på vedlikeholdsprodukter.
Hvis kunden da synes tilbudet for parkettsliping eller gulvsliping høres greit ut, tar kunden kontakt for oppstartsdato, vanligvis har jeg ca 2-3 ukers ventetid så det er lurt og være tidlig ute og planlegge.  Jeg setter punktilghet veldig høyt har jeg sagt jeg kommer 0800 en dato så kommer jeg 0800 den datoen og blir alltid ferdig til avtalt dato. Dette er like viktig for meg som for kunden for hvis ikke blir det bare rot i kalenderen, setter derfor alltid av litt ekstra tid for at man har litt og gå på.
Kontakt oss
  • Har du et slitt gulv som du ønsker å gjøre noe med? Send meg en uforpliktende henvendelse i dag! Legg med bilder av gulvet og vi gir deg ett tilbud omgående.

  • Parkering:

  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt