Om oss

Nittedal Gulvsliping

Jeg har drevet med gulvsliping på heltid siden 1995 i ett firma som heter Gulvtech, og startet mitt eget firma 2011.

Det å slipe gulv er en prosess som det tar lang tid å lære seg og gjøre ordentlig. Jeg er optatt av å bruke ordentlige produkter til gulvslipingen og ikke nødvendigvis det billigste på markedet. Dette bidrar til at jeg kan levere skikkelig gulv som etter en gulvsliping og lakkering vil vare i mange år. For det finnes f eks gulvlakker som koster 1/3 del av de jeg stort sett bruker.

Det og slipe gulv støvfritt er også noe som er mer kostbart i forhold til støvfiltre og utstyr til støvsuger som får en ekstrem belastning når de står og går i 8-10 timer hver dag. Men resultatet blir mye bedre med og slipe på den måten som jeg gjør det i forhold til en ordinær gulvslipermaskin og en kantsliper, når jeg er ferdig med å slipe med disse er jeg sånn ca halvveis i prossesen med å slipe gulvet.

Det er ekstremt viktig at man også bruker ordentlig utstyr for at man skal klare og slipe ett gulv pent, for at man skal klare og gjøre gulvslipingen støvfri er man helt avhengig av skikkelig utstyr som er omygd og klargjort for dette.

Jeg har de siste årene jobbet fast på BI Nydalen hver sommer og jul på oppdrag for Gulvtech med og renovere gulvene, i starten hadde jeg reoljing av gulvene men nå har de gått over til og slipe ned gulvene og lakkere dem. Noe de er meget fornøyd med.

Når du tar kontakt med Nittedal Gulvsliping vil jeg anslå en pris på tlf eller epost,
hvis du da syns dette høres interresant ut kan jeg komme på en befaring og foreta en vurdering av gulvet. Jeg vil da se på tilstanden som gulvet har idag og evt skader og sammen med kunden komme fram til hva slags etterbehandling som vil passe best  for gulvet og kunden. Løse lammeleller på parketten etter vannskader lar seg reparere det er bare og bytte ut lammellene og lime nye ned igjen, dette har Nittedal Gulvsliping på lager til de fleste treslag. På befaringen har jeg også en del prøver på forskjellig etterbehandlinger liggende i bilen, når du mottar et tilbud fra meg skriflig vil jeg også sende med bilder fra tilsvarende gulv med en behandlingen som kunden kan tenke seg. Tilbudet består da av prisen litt info om hva jeg trenger for å gjøre jobben (strømkurser og varme i huset/leilighet) samt ett tilbud på vedlikeholdsprodukter.
Hvis kunden da syns dette høres greit ut tar kunden kontakt for oppstartsdato, vanligvis har jeg ca 2-3 ukers ventetid så det er lurt og være tidlig ute og planlegge.  Jeg setter punktilghet veldig høyt har jeg sagt jeg kommer 0800 en dato så kommer jeg 0800 den datoen og blir alltid ferdig til avtalt dato. Dette er like viktig for meg som for kunden for hvis ikke blir det bare rot i kalenderen, setter derfor alltid av litt ekstra tid for at man har litt og gå på.

NITTEDAL GULVSLIPING (2) sertifisert bedfrift

Kontakt oss
  • Har du et slitt gulv som du ønsker å gjøre noe med? Send meg en uforpliktende henvendelse i dag! Legg med bilder av gulvet og vi gir deg ett tilbud omgående.

  • Parkering:

  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt