Referanser og bilder etter gulvsliping og lakkering

Se bilder og uttalelser fra fornøyde kunder!

Referansegalleri


 

Gulvene under her taler for seg selv. De har fått utført en støvfri gulvsliping samt en lakkering med hvitlasering, og slipe slike gulv helt støvfritt er ikke mulig men det ble veldig lite støv for det.

morph1morph2morph3Kundereferanser

Kari Mette Sem Glømmi
24. februar 2017

Dette var over all forventning. Kort ventetid, godt tilbud, gjennomføring i hht angitt tid, støvfritt som lovet (helt utrolig at det går an :-D) og et resultat som overgikk forventningen. Anbefales på det sterkeste.

Tommy Wensås, Teknisk Sjef BI
"Hei Thomas. Har gått rundt på BI sammen med Arkitekt Niels Thorp i dag. Han var meget imponert over våre tregulv. Jeg fortalte selfølgelig hvem som har æren for det. Fjær i hatten for deg. Han kontakter meg hvis han vil ha kontakt med deg"

Referanse bestum 001

 

Tone og Per C
14.06.13 18:27

Vi anbefaler Nittedal Gulvsliping på det varmeste!

Vi kom i kontakt med Thomas da vi skulle pusse opp vår leilighet i Oslo sommeren 2012. Et gammelt eikeparkettgulv ble som nytt! Da vi skulle gulvslipe stue og kjøkken på hytta vår på Kråkerøy året etter valgte vi å kontakte Thomas selv om reiseveien var lang. Også disse gulvene ble som nye. Vi er veldig godt fornøyde med arbeidet som er utført. Prisen ble som avtalt. Thomas kom til avtalt tid. Det ble jobbet effektivt og godt - og det var nesten ikke nødvendig å gjør rent etter at jobben var utført. Imponerende! Vi anbefaler Nittedal Gulvsliping på det varmeste!!


EHA
19.04.13 11:50

Gulvsliping - meget fornøyd

Vi tok kontakt med Thomas da vi skulle slipe våre stue- kjøkken- og soveromsgulv, alle i lakkert furu. Thomas ga på forhånd gode råd om både sliping og påfølgende lakkering. Vi fikk en konkurransedyktig fastpris på oppdraget basert på beskrivelse og bilder og oppdraget ble utført nøyaktig som avtalt både mht. tidsbruk og kostnad. Resultatet ble langt bedre enn forventet. Anbefales på det varmeste!DG
23.07.13 09:09

Profft og ryddig!

Ønsket å få slipt og lakket stue og kjøkkengulv av furu mens jeg var ut av byen noen dager. Thomas kom med gode forslag og utførte jobben presist og ryddig. Kom tilbake til nytt gulv og nesten ikke støv å se etter jobben. Avtalte fastpris som ble overholdt.
Nøler ikke med å anbefale Nittedal gulvsliping heretter.

 

RP
21.10.13 15:25

Anbefaler Nittedal Gulvsliping

Tok kontakt med Thomas for slip av 2 stuer (et rom med enstavs parkett og et rom med parkett i fiskebensmønster). Thomas møtte som avtalt og gjorde jobben på beste måte til god pris. Har du parkett med fiskebensmønster er Thomas mannen å kontakte! Flott arbeid og kan trygt anbefales!
 
 

SI
23.10.13 22:35

Gulvsliping - Stor fornøyd!

Tok kontakt med Thomas for å så slipt gulvet i stua og soverommet. Thomas møtte opp til avtalt tid for befaring og sendte meg et godt tilbud samme dagen. Thomas utførte jobben veldig rask, og vi er stor fornøyde med slutt resultatet det ble akkurat som vi så for oss. Anbefaler Thomas på det sterkeste! God service og kvalitet i arbeid.


Bjørn
14.11.13 20:43

Profesjonell parkettsliping!

Da vi skulle slipe ned og lakkere våre 54 kv.meter med parkett, var det viktig for oss å være sikker på at vi engasjerte en fagmann som kunne vise til gode referanser. Heldigvis kom vi over Nittedal Gulvsliping på nettet. På første telefon med Thomas skjønte vi fort at her snakket vi med en profesjonell og seriøs fagmann! I tillegg gjorde en seriøs hjemme-side, topp utstyr og bare gode referanser at vi fort bestemte oss for Nittedal Gulvsliping. Thomas møtte alltid som avtalt både til befaring og jobb. Vi hadde en dekorstein med ujevn kant ned mot store deler av parketten, men Thomas gikk nøye inn i de minste kroker. Han ga også gode råd om lakk-valg. Resultatet ble over all forventning! Helt fantastisk! Kvalitetsarbeid! Og ikke nødvendig med noe støvtørking etterpå. Nittedal Gulvsliping v/Thomas anbefales på det varmeste!Anne Elisabeth Thorshov o
23.05.14 21:25

Inget støv og nytt gulv

Thomas kommer til øverenskommen tid, gjør arbetet effektivt, håller tidsplanen og resultatet er et nyt gulv, kanske ænnu bedre!. Kan varmt rekomenderes!


 
Bjørn-Erik H
08.01.15 21:17

Utrolig bra resultat!

Vi kjøpte oss leilighet med gammel fiskebensparkett i både gang og stue. I stedet for å skifte dette ut, bestemt vi oss for å få det slipt og lakket, men ønsket ikke detn klassiske "gule" parkettfargen. Thomas viste oss noen fargeprøver og mente at dette ville bli bra. Resultatet ble fantastisk, og enda bedre enn vi hadde forventet! I tillegg gjorde han jobben på kort tid, og til en veldig god pris! Kan trygt anbefales!! skjul

 

Kontakt oss
  • Har du et slitt gulv som du ønsker å gjøre noe med? Send meg en uforpliktende henvendelse i dag! Legg med bilder av gulvet og vi gir deg ett tilbud omgående.

  • Parkering:

  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt
  • Ingen fil valgt