Støvfri Gulvsliping


BonaHemma-002619Slip_4Våre maskiner gir ikke bare et bedre sliperesultat. Den unike støv- oppsamlingsmetoden gjør at støvet fra gulvslipingen samles direkte i forseglede poser som går videre til godkjente oppsamlingplasser.

 • Slipper rengjøring etter gulvsliping
 • Slipper helseskadelig svevestøv
 • Tidsriktige og miljøvennlige produkter til etterbehandling

Støvfri Gulvsliping

For å kunne utføre støvfri gulvsliping er man avhengig av utstyr som gjør dette mulig.
Den viktigste maskinen er støvsugeren:
Den bruker et system som heter logopac for oppsamling av alt slipestøv. Det betyr at alt støvet fra gulvslipingen går rett i en søplesekk i støvsugeren. Denne søplesekken  tetter man igjen før man tar den ut av støvsugeren. Av den grunn blir det ikke støv ved bruk av slipemaskinene som jeg bruker til gulvslipingen. På ordinære gulvslipemaskiner går alt støvet i en pose på maskinene. Av erfaring har jeg opplevd at dette fungerer veldig dårlig, derfor er mine maskiner ombygd til å kobles til støvsugeren.Hvis du vil ha ett tilbud på Støvfri Gulvsliping klikk her.

s1400 støvsuger
Hummel og støvsuger

Dette viser den vanlige gulvslipemaskinen koblet til støvsugeren som står ute på verandaen. Denne gulvsliperen bruker jeg utelukkende til å fjerne lakken og merkene i gulvene, ikke til finsliping. Gulvslipingen blir mye bedre ved å bruke andre maskiner til finsliping istedenfor den tradisjonelle maskinen her. Hvis det er løse lammeler på parketten, er det flere forhold som det kan komme av.Det kan være kvaliteten på parketten, eller at gulvet har vært utsatt for mye fuktighet, gulvvarme som overstiger 27 grader, ujevn temperatur i rommet er heller ikke bra for ett parkett gulv. Det er viktig og holde stabil temperatur og en relativ fuktighet på mellom 30-60%. Hvis det er løse lammeller på gulvet kan det hende at det vil løsne mange flere underveis av den støvfrie gulvslipingen, så kanskje alternativet og bytte gulv er bedre.

bilde av kantslliperHer ser man kantsliperen koblet til støvsuger som sliper bort lakken langs kantene, dette gjør jeg etter at jeg er ferdig med gulvslipemaskinen som vist over og før jeg går på med finslipingen.
bilde av eksenter og slange
Etter at jeg er ferdig med kantsliper går jeg på med eksentersliper for å ta bort alle sliperinger som det blir etter kantsliperen. Samtidig som den gjør at gulvet ikke får en annen farge inne ved kantene, dette er veldig viktig hvis man tilsetter farger til gulvet.

bilde av støvsuger og trio
Dette viser finsliperen som gjør siste touch på parketten og gjør støvfri gulvsliping helt perfekt uten og støve. Denne gulvslipemskinen sliper gulvet konsentrisk dvs en skive som går en vei, mens tre andre skiver med slipepapir går motsatt vei vei. Dette gjør at alle ujevnheter og bølger blir helt borte samt alle sliperinger og slipespor etter de andre maskinene blir pusset pent bort.

 Bøk parkett lakkert med Naturale
 
 

 

Her har vi lakkert gulvet med Naturale, her kan du lese mer om det. Denne parketten ble slipt og lakkert ferdig på 2 dager og man kunne flytte inn den 3 dagen. Det lønner seg og vente noen ekstra dager etter lakkering men hvis man er forsiktig er det ikke noe i veien for å bruke gulvet 24 timer etter lakkering. Man kan ikke legge på tepper før etter en uke eller søle vann på en uke. De fleste av mine kunder bor i huset/ leiligheten under hele prosessen med støvfri gulvsliping. Dette er mulig fordi jeg bare bruker vannbasert lakk som tørker fort, dvs at man kan gå på gulvene som jeg sliper bare noen timer etter lakkering hvis man må.

Eik Oljet med hvit olje og lakkert med Naturale
Her har vi en Eikeparkett som har fått en støvfri gulvsliping og deretter har den blitt hvitoljet og lakkert med Naturale
 

Når du trenger støvfri gulvsliping og parkettsliping - KONTAKT OSS FOR GRATIS BEFARING

Kontakt oss
 • Har du et slitt gulv som du ønsker å gjøre noe med? Send meg en uforpliktende henvendelse i dag! Legg med bilder av gulvet og vi gir deg ett tilbud omgående.

 • Parkering:

 • Ingen fil valgt
 • Ingen fil valgt
 • Ingen fil valgt
 • Ingen fil valgt
 • Ingen fil valgt
 • Ingen fil valgt